Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

01. 11. 2014. 09:58 >> 10:03

REIZDANJA ALBUMA

Metalika traži pomoć od fanova

Američki metal bend Metalika moli fanove za pomoć pri reizdanju dva njihova prva albuma koja namjeravaju da objave iduće godine.

Metalika priprema remasterirana, deluks izdanja prva dva albuma "Kill 'Em All" iz 1983. i "Ride the Lightning" iz 1984., a na službenoj internet stranici zatražili su od fanova, ako neko ima njihove fotografije ili audio snimke koncerata koje su svirali između 1983. i 1985, da im ih pošalju jer postoji mogućnost uključivanja tog materijala u reizdanje.

"Želimo sve. Uspjeli ste da prokrijumčarite video kameru na koncert? Možda ste svojim starim fotoaparatom napravili nekoliko snimaka? Imali ste volkmen s mikrofonom? U potrazi smo za svim i svačim.....audio zapisima, videima, fotografijama, flajerima, ulaznicama, set listama koje ste pokupili s poda i upšte bilo kakvim uspomenama koje biste mogli da imate iz tog vremena", napisao je bend.

"Slanjem tih predmeta dajete dopuštenje da to možemo da iskoristimo ako se vaš dio istorije nađe na izdanju (da, advokati su nas natjerali da ubacimo ovaj dio!)", dodali su u svojem pozivu.

(index)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније