Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

03. 11. 2014. 19:46 >> 21:18
1

MTV TOP LISTA

"Đe se kupaš" prvi na "Domaćici"

Treći spot za pjesme sa posljednjeg albuma kotorskog hip-hop dvojca Who See nalazi se na prvom mjestu ovonedjeljne top liste MTV Adria najboljih spotova regiona.

Iza crnogorskih repera, na listi je beogradski sastav S.A.R.S. sa videom za pjesmu "Dane brojim", slijedi sarajevski Konvoj i pjesma "Radosti veselje", na četvrtom mjestu je Van Gog i spot "Skači, skačem", dok prvih pet kompletira Dubioza kolektiv i video za "No escape".

Podsjetimo, spot za pjesmu "Đe se kupaš" je sniman u Boki na plaži Luštici, a režirao ga je i montirao član grupe Noyz.

Kotorani su se sa "Dinamidom" šest nedjelja nalazili na vrhu MTV-jeve "Domaćice", što je najduži period koji je neki izvođač proveo na vrhu ove liste od njenog osnivanja.

Prethodni rekord su takođe postavili oni još 2012. godine sa spotom "Reggaeton Montenegro", koji je na prvom mjestu bio pet nedjelja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније