Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

29. 03. 2013. 12:34   >>  12:34

,,HOTTEST RECORD"

Grupa Noah and the Whale najavila novi album

Po saznanju Radija Crne Gore, grupa Noah and the Whale novim singlom „There Will Come A Time“ najavljuje izlazak novog studijskog albuma, naslovljenog „Heart Of Nowhere“.

 

Novi singl svjetsku muzičku premijeru imao je na britanskom BiBiSi Radiju 1, u šou programu Zejna Lava, predstavljen  kao 'hottest record'.

 Iščekivani četvrti studijski album, platinastog indie-folk rock benda biće objavljen 3. maja, a za najavni singl predstavljen je i video spot, koji je zamišljen kao trejler i najava kratkog filma koji će pratiti studijski album.

O četvrtom albumu grupa, Noah and the Whale prva razmisljanja imala je u u proljeće prošle godine, kada se bend smjestio u usamljeno  mjesto na jugozapadu Engleske i posvetio stvaranju novih songova. Prve kompozicije našle su svoj oblik i ubrzo su snimljene u studiju na jugu Francuske, da bi posljednje tonove dovršili u predgrađu zapadnog Londona, u British Grove studiju. Produkcijom pjesama bavili su se sami članovi benda, dok je za miks zaslužan Krejg Silvi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније