Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

25. 11. 2014. 23:51   >>  23:46

NESVAKIDAŠNJI KONCERT

Bob Dilan svirao za jednu osobu

Američki muzičar Bob Dilan prije nekoliko je dana održao koncert u filadelfijskoj Akademiji muzike - za samo jednu osobu. Specijalni događaj dio je švedske filmske serije Eksperimentiši sam, piše časopis "Rolling Stone".

Bob Dilan je nastupio pred svojim 41-godišnjim obožavaocem Frederik Vikingson koji je u koncertnoj dvorani sjedio u drugom redu.

Dilan je sa svojim bendom izveo četiri pjesme. Nastup je snimalo osam kamera, a 15-minutni snimak biće dostupan na YouTubeu 15. decembra.

U filmskoj seriji Eksperimentiši sam osobe učestvuju u iskustvima koja su inače rezervisana za velike grupe ljudi - poput klubova ili karaoka večeri. Tvorci filmske serije dogovorili su se s Dilanovim kampom za privatni nastup, isplativši mu zasad nepoznat iznos novca.

Dilan će naredne godine izdati novi album Shadows In The Night.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније