Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

30. 03. 2013. 18:30   >>  18:31

LOS ANĐELES

Morissey snimio koncertni film

Nakon što je otkazao mnogo koncerata američke turneje, zbog bolesti, Morisej je za fanove pripremio koncertni film. Materijal za ovo izdanje je sniman u „Hollywood High School“ auditorijumu u Los Angelesu 2. marta, a DVD će objaviti „Eagle-Vision“.

Ovaj koncert je održan dan nakon velikog koncerta u Stejples Centru. Na DVD-u će se naći i monolog Rasela Branda i hitovi poput "Everyday is Like Sunday". Naravno cijela stvar ne može proći bez klasika Smitsa "Meat is Murder" i "Please, Please Please Let Me Get What I Want".

Datum izlaska DVD-a je još nepoznat, ali se u „Eagle Vision“ katalogu nalazi u sekciji proljeće 2013.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније