Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

06. 03. 2015. 17:54 >> 17:49

"RITMICO"

Bulatović, Nikčević i Đuričić promovišu novi CD

Crnogorski duo gitara Srđan Bulatović - Darko Nikčević i poznati perkusonista Dragoljub Đuričić održaće koncert u petak, 13.marta, u Velikoj sali Kulturno-informativnog centra „Budo Tomović“, sa početkom u 20 sati u okviru kojeg će predstaviti novi CD „Ritmico“.

Na CD-u se nalazi 12 novih autorskih kompozicija gitarskog dua. Jedan dio kompozicija inspirisan je tradicionalnom muzikom Crne Gore, dok se u ostalim kompozicijama osjeća uticaj klasične, ali i muzike modernih pravaca 20 vijeka.

Izdavač Radio Televizija Crne Gore.

Na koncertu u KIC-u pored dua gitara i bubnjara Dragoljuba Đuričića nastupiće Vili Ferdinandi - violina, Boris Nikčević - flauta i Slaven Turusković - kontrabas.

Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti svakog radnog dana na biletarnici KIC-a po cijeni od 5 eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније