Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

17. 04. 2015. 14:29 >> 14:30

DANCE PARADISE

Zabiela i Kim Ann Foxman na Sea Dance-u

Plejadi već potvrđenih renomiranih imena elektronske muzičke scene pridružiće se 17. jula inekadašnja pjevačica grupe Hercules & Love Affair, njujorška DJ dama Kim Ann Foxman, a dolazak na Jaz ovog ljeta, u subotu, 18. jula, potvrdio je i virtuozni DJ „superstar“ James Zabiela koji će učiniti da finale ovogodišnjih žurki na Dance Paradise bini bude zaista spektakularno.

Nastup finalne večeri potvrdio je i Doorly, sve popularniji kalifornijski house producenti remiks majstor najvećih zvijezda kao što su The Prodigy ili Kanye West, saopštili su organizatori.  

“Nakon brojnih uspjeha sa čuvenim sastavom The Hercules and Love affair, Kim Ann Foxman je karijeru nastavila kao DJ, a zahvaljujući saradnji sa londonskom izdavačkom kućom Vinyl Factory, osnovala je sopstvenu etiketu Firehouse. Radila je, između ostalog, remixe za eminentni trio The xx, sarađivala sa Mayom Jane Coles I na taj način već utabala put onome šta želi da njena etiketa I nudi: super dinamičan, predivan I nadasve neobičan muzički izraz”, navodi se u saopštenju.

Ovogodišnji Sea Dance festival biće održan od 15. do 18. jula. Najzanačajnij isvjetski elektronski sastav The Prodigy nastupiće na otvaranju festival I uveličati proslavu istorijske titule Najboljeg evropskog festivala. Premijerni nastup na Jazu, ujedno je  svetska ekskluziva za Balkan, jer će The Prodigy u okviru svjetske turneje povodom promocije novog albuma svirati samo na odabranim, najvećim evropskim I svjetskim festivalima. Među headlinerima koji će nastupiti na glavnoj bini Sea Dance-a nalaze se I britanske zvijezde Rudimental DJ set, Sigma,Wilikinson, najpopularniji balkanski bend Dubioza Kolektiv, dok će publiku na Dance Paradise bini svojim setovima zabavljati predstavnici dva renomirana muzička kolektiva The Sound You Need: Bondax, Gramatik, TCTS, Odesza, StarSlinger, FKJ i Crew Love: DJ dvojac Soul Clap, Pillow Talk, i DJ-a Nick Monaco. U narednim sedmicama listi izvođača na Dance Paradise bini pridružiće se imnoga druga sjajna imena elektronske muzičke scene.

Ulaznice za drugo izdanje Sea Dance festival koji će se održati od 15. do 18. Jula na plaži Jaz u Budvi, mogu se kupiti po cijeni od 29,99 eura, što je čak 50 odsto popusta u odnosu na regularnu cijenu ulaznice. U toku je i akcija "4+1". Četvoročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance, Exit ilicijelu Exit Avanturu, petu  ulaznicu dobiće besplatno! Za nezaboravni ljetnji doživljaj u prodaji su i ulaznice za Sea Dance kamp, koji će biti otvoren od 13. do 20. jula, a dostupne su po cijeni od svega 26,5 eura za sedam dana morske ekstravagance”,saopštili su organizatori napominjući da se kompleti karata mogu kupiti u prodajnoj mreži GIGSTIX Montenegro na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance i EXIT avanturu dostupan je nazvaničnom sajtu festivala: www.seadancefestival.me.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније