Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

15. 04. 2013. 12:28 >> 12:32

DVA NASTUPA

„Rundek Cargo Trio” početkom maja u Zetskom domu

Treći gost Zetskog doma, u okviru programa „Dani stvaralaca”, biće Darko Rundek. On će, kako najavljuje PR Zetskog doma Dora Jerina Žugić, 2. i 3. maja održati koncert sa svojom grupom „Rundek Cargo Trio”.

Grupu, pored Rundeka, čine  još dva  člana - veličanstvena violinistkinja Izabel, koja je pravi virtuoz na violini i multiinstrumentalista Dušan Vranić - Duco, koji je u stanju da svira više instrumenata odjednom.

„Rundek Cargo Trio”  osnovana je 2009., kada je Rundek odlučio da svoju muziku približi publici kroz intimnost i transparentnost. Trio je svoj  prvi album objavio pod nazivom „Plavi avion”, na kojem se nalazi dvanaest pjesama. „Plavi avion” je postigao veliki uspjeh, kako kod kritičara tako i kod slušalaca.

Karte za prvi koncert, zakazan za 2. maj, mogu se naći u prodaji od danas,  a za koncert naredne večeri, karte će se moći kupiti od 21. aprila.

Cijene karata za koncerte su pet, sedam i deset eura, a zaineresovani ih mogu kupiti na biletarnici Zetskog doma, svakog radnog dana od 10 do 16 sati,  kao i na Mosquito portalu .

Milena Stanojević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније