Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

14. 05. 2015. 20:06 >> 20:00
2

U PONEDJELJAK

Stiže holivudski spot Who See klape

Kotorski dvojac Who See i beogradska jazz pjevačica Maat Bandy udružili su snage u numeri “Ja bih” koja donosi osvježenje u hip-hop produkciju regiona. Za ovu numeru je snimljen i spot koji će premijerno biti prikazan na MTV kanalu u ponedjeljak u 20 časova.

Cetinjani, režiser Zoran Marković Zonjo i fotograf Miodrag Marković snimali su početkom godine u Americi novi Who See spot za numeru "Ja bih" sa njihovog aktuelnog albuma "Nemam ti kad".

"Još dok sam slušao album u demo varijanti rekao sam Noyzu da bih volio uraditi spot još za tu pjesmu i onda odmoriti malo od Who See-a. Pjesma je stvarno osvježenje a nadam se i da će spot biti nešto vizuelno drugačiji nego što su to ljudi navikli sa domaćom produkcijom. I evo, tačno pola godine od starta realizacije ideje da se to snima u Americi, u ponedjeljak nas čeka MTV premijera u 20 sati sa neobičnim pingvinom koji traži prijateljstvo i ljubav", kazao je Zoran Marković.

Video je sniman u četiri američke države i Crnoj Gori, i kako kaže Zonjo "velikim trudom i energijom, a sa nešto malo novca došlo se do solidnog rezultata".

"Ovaj potez da se snima na drugom kraju planete nije neočekivan od mene ali opet je bio ogroman izazov da samo dva čovjeka donesu materijal iz zemlje najače filmske industrije a da se ne obrukaju", istakao je on.

Glas Maat Bandy je vizuelizovala jedna od trenutno najtraženijih srpskih glumica u Holivudu, Biljana Mišić.

Fotografiju spota potpisuje Miodrag Marković, kolor korekciju Toni Pendo, Lala Smith i Petar Burić su dali produkcijsku podršku, dok je spot sa Zonjom montirao upravo član sastava Who See – Noyz.

Poslije spotova "Dinamida", "Nemam ti kad" i "Đe se kupaš", Who See-u će ovo biti četvrti video sa albuma "Nemam ti kad" koji ih je svrstao u trenutno najpopularnije urbane sastave regiona.

Pokrovitelji spota su bili: Mineralna voda Rada, Opština Pljevlja, TO Pljevlja i Montenegro Airlines.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније