Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

16. 04. 2013. 09:25 >> 09:30
1

KONCERT

VIDEO: Šou za pamćenje, Bijonse u Beogradu

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda današnjice, pjevačica Bijonse održala je sinoć dvočasovni koncert u Beogradu, čime je otpočela svoju novu svjetsku turneju „Šou gospođe Karter”, najambiciozniju do sada. Kako prenose srpski mediji, u Kombank areni bilo je oko 18 hiljada njenih fanova.

Nezapamćeno dugi redovi fanova iz cijelog regiona ispred Kombank arene, formirali su se već oko osamnaest časova kada su kapije arene otvorene. Međutim, do početka koncerta proteklo je oko tri sata, jer je umjesto u zakazanih 20h Bijonse svoju turneju počela par minuta iza 21 sat.

Turneja „The Mrs. Carter Show World Tour”, kojom Bijonse promoviše najavljeni album, peti po redu, otpočela je taktovima pjesme „Run The World (Girls)”, gdje je slavna pjevačica jasno stavila do znanja publici da žene vode svijet. Da to nije nikakav problem, pokazivala je tokom cijelog koncerta, dokazujući da ima energije mnogo više nego što je to potrebno za cjelovečernji šou.

Mijenjajući kostime od pjesme do pjesme, plešući sve vrijeme na vrtoglavo visokim potpeticama, i nažalost, pjevajući dio repertoara na plejbek, Bijonse je svojim fanovima priuštila nezaboravan provod.

„Ne bih bila ovdje da nisam otpjevala ovu pjesmu u pravom trenutku. Hvala mnogo! Volim vas. Sledeću pjesmu posvećujem vama, jer bez obzira na to koliko griješim, vi me bezuslovno volite”, kazala je tridesetogodišnja zvijezda najavljujći pesmu „Flaws and All”.

Ređali su se hitovi „If I Were a Boy”, „Get Me Bodied”, „Baby Boy”, „Diva”, „Freakum Dress”, „I care”… Publika, sve vrijeme na nogama, đuskala je i uz pjesmu „Why Don’t You Love Me” začinjenu džezom, ali i pjevala uz baladu „1+1” koju je Bijonse izvela sjedjeći na klaviru.

 

Ovo je inače prvi put da su za koncert u Kombank areni postavljene dvije bine, pa je Bijonse na sredini nastupa „preletjela” kranom do manje scene na zapadnoj strani. Pozdravljajući publiku u svim krajevima arene, ispijajući napitke svojih fanova i slikajući se sa njima, izvela je pjesme među kojima su bili i hitovi „Love on Top” i „Irreplaceable”. Publika je tada mogla da čuje i pjesmu „Survivor”, hit koji je snimila s grupom „Destiny’s Child”, svojom odskočnom daskom u svijet šoubiznisa.

Potom su uslijedili njeni najveći hitovi „Crazy in Love” i „Single Ladies” uz koje je igrala cijela arena, a djevojke u publici izvodile su unaprijed pripremljenu, poznatu koreografiju iz spota.

Raspoređene u nekoliko cjelina, pjesme koje je izvodila Bijonse nizale su se sa pauzama u kojima je publika gledala video zapise snimljene u produkciji dostojnoj holivudskim filmovima, u kojima „Kraljica B.” otkriva kako izgleda biti na tronu, kako treba koristiti moć, ali i recituje stihove svojih pjesama kao što je „I Was Here”.

Posljednji dio koncerta započeo je pjesmom „I Will Always Love You” Vitni Hjuston, kojom je Bijonse odala počast svojoj preminuloj koleginici i jednom od svojih uzora.

U završnici koncerta oko 23 sata, američka zvijezda izvela je hit „Halo" i zahvalila publici, mašući srpskom zastavom koju je dobila od fanova iz prvog reda.

 B92

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније