Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

27. 05. 2015. 15:40 >> 15:33

TEJLOR SVIFT

Najmlađa među najmoćnijim ženama

Pjevačica Tejlor Svift nalazi se na listi nauticajnijih žena na svijetu koju svake godine objavljuje časopis Forbs.

Tejlor je sa svojih dvadeset i pet godina postala prva djevojka koja je sa toliko godina upisana u ovu listu. Pored političarki, novinarki i poslovnih žena nalaze se brojne dame iz šoubiznisa.

Od njih naravno nauticajnija je pop diva Bijonse, koja se nalazi na 25. mjestu. Iza Bijonse nalaze se voditeljka Elen Dedženeris i glumice Anđelina Džoli i Sofija Vergara.

Tejlor se nalazi na 65. mjestu, ali to ne umanjuje njen uspjeh budući da ima samo dvadeset i pet godina. Na prvom mjestu nalazi se njemačka kancelarka Angela Merkel.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније