Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

31. 07. 2015. 22:24 >> 22:14

SKI CENTAR JAVOROVAČA

Prvi "Durmitor Summer Fest"

Na Žabljaku će narednog vikenda prvi put biti održan muzički festival "Durmitor Summer Fest".

Na Javorovači će u subotu 8. avgusta nastupiti desetak bendova i DJ-eva, dok će u nedjelju 9. avgusta biti organizovan program za najmlađe. 

Organizatori su kazali da je već potvrđeno učešće pop i rok bendova Punkreas, PPG, Wilie and Groundskeepers, Mangrow i Pro Rock. Očekuju se i nastupi MC Niggora i još nekoliko izvođača, a lista učesnika biće zaključena u ponedjeljak.

Saopšteno je da će ulaz biti besplatan, kao i parking kod Ski centra Javorovača i kampovanje sa sopstvenom opremom. Cijene pića i hrane sa roštilja biće od 1 do 2,5 eura.

Festival se održava uz podršku Nacionalne turističke organizacije i više sponzora.

"Organizator festivala je Ski centar Javorovača, u saradnji sa više NVO i pojedinaca koji tradicionalno, tokom ljeta, na Durmitoru organizuju razna dešavanja, pod zajedničkim imenom Festival svježine, Fiju Fest", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније