Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Sponzorisani tekstovi

[ Sponzorisani tekst ]

17. 04. 2019. 10:32   >>  10:34

PRAVA INVESTICIJA

Najbolji perači pod pritiskom u Okovu

Zašto je kupovina perača pod visokim pritiskom prava investicija?

Vrijeme u toku protekle zime je zaista bilo naporno. Mnogo kiše i snijega je ostavilo debele naslage prljavštine po našim dvorištima, kućama i automobilima. Posljednjih dana padavine polena su zamijenile atmosferske padavine i sada zaista treba preduzeti konkretne akcije kako bi naše okruženje doveli u red. Za tako jaku prljavštinu je potrebna velika snaga koja će je počistiti, a ko će bolje nego aparati za pranje pod visokim pritiskom!

Perači pod visokim pritiskom nisu rezervisani samo za pranje automobila, već je njihova primjena široka te ih možete koristiti za pranje tepiha, staza, zavjesa... Osim toga, nećete gubiti dragocjeno vrijeme, već ćete taj dio posla završiti nevjerovatno brzo. Samo treba zasući rukave! Ono što je još važnije, rezultati će biti neuporedivo bolji nego da ste koristili običnu tehniku pranja (kofa, sunđer, crijevo).

Kako ovi aparati rade?

Rad aparata za pranje pod visokim pritiskom je mnogo jednostavniji nego što djeluje ili što mu ime zvuči. Čini ga samo pumpa za vodu koju pokreće motor i prateći djelovi. Voda se povlači sa regularnog izvora (česme), pumpa toj vodi daje ubrzanje i izbaca je kroz pištolj pod visokim pritiskom. Postoji više nastavaka koje je moguće postaviti na kraju crijeva kako bi prali različite predmete. Kombinujući temperaturu i visoki pritisak, dobija se maksimalni učinak pri pranju automobila, tepiha ili slično. Korištenjem punog potencijala vode, uspjećete da operete i one najprljavije djelove automobila kao što su točkovi. Nakon toga, sa lakoćom će doći skidanje prljavštine sa stepeništa ili staze u dvorištu, kao i pranje fasade, oluka, otirača...

Zaboravite na gubljenje vremena čekajući u redu i trošenje novca u autoperionicama, kada pametnom investicijom u aparat za pranje pod visokim pritiskom, vi zapravo samo dobijate!

Kako odabrati pravi aparat za pranje?

U asortimanu Okova se nalaze najpoznatiji svjetski proizvođači aparata za pranje pod visokim pritiskom kao što su: Lavorwash, Kärcher, DeWalt, Stanley. Bilo da želite mašinu sa hladnom ili toplom vodom, manje ili veće snage, sa univerzalnim ili indukcionim motorom, u njihovoj ponudi možete pronaći model za svaku potrebu. Ukoliko vam treba aparat za povremeno korištenje i održavanje automobila i dvorišta, vaše potrebe će zadovoljiti Galaxy 150 Lavorwash. Za nešto intezivnije korištenje preporučujemo K4 Full Control od Karchera, sa indukcionim motorom i opcijom vodenog hlađenja motora. Ukoliko ste, pak, zahtjevniji korisnik i imate npr. manju perionicu, razmotrite HD 5/15C aparat za pranje, takođe od Karchera.
Do subote, 20. aprila u svim Okov centrima možete iskoristiti minimum 20% popusta na sve modele aparata za pranje pod visokim pritiskom, ali i na usisvače! Osim u u Okov prodavnicama, ponudu možete vidjeti i na webshopu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније