Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Sponzorisani tekstovi

22. 11. 2019. 11:15   >>  16:35

NEDJELJA NESTVARNIH POPUSTA

Karisma hoteli i ove godine spremni za Black Friday

Da li ste znali da Black Friday uvijek "pada" prvog petka poslije praznika - Dana zahvalnosti, i zapravo predstavlja uvod u novogodišnju i božićnu kupovinu, ali i dan kada su gotovo svi artikli na nevjerovatnim sniženjima? Black Friday je prepoznatljiv po ogromnim gužvama u saobraćaju i u tržnim centrima, što mu i samo ime govori, a postao je popularan i po neobičnim događajima koji ga prate na gotovo svim meridijanima.

Karisma Hotels Adriatic Montenegro je, u susret Black Friday groznici, obezbijedila popuste i do 50 odsto za boravak u najboljem porodičnom rizortu u Crnoj Gori – Holiday Villages Montenegro, za zimsku sezonu 2019/2020, kao i predstojeću ljetnju sezonu.

Zimska sezona trajaće do 30. aprila, i gosti će, ukoliko rezervišu svoj boravak u toku trajanja popusta za Black Friday, dobiti svoj aranžman po 35 odsto nižoj cijeni, dok će oni, koji budu rezervisali svoj aranžman za ljetnju sezonu, koja će trajati od 1. maja do 31. oktobra, ostvariti popust od čak 50 odsto.

Otvaranjem novog djela – zgrade D, sa četiri plus zvjedice, Karismin kompleks obogaćen je za 96 luksuznih soba, te četiri swip up apartmana. Dodatni kapaciteti, kao i novi zatvoreni bazen, najveći u Ulicinju, doprinijeli su aktivnoj turstičkoj sezoni, koja će trajati tokom cijele godine.

Gosti Holiday Villages Montenegro-a mogu uživati u premium turističkoj ponudi, koja obuhvata: 353 sobe, šest bazena, četiri restorana, kao i sedam barova. Gostima su na raspolaganju: mobilijar za bazene i plažu, snek barovi sa zdravim užinima, te brojne aktivnosti za djecu i odrasle, na otvorenom i zatvorenom.

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojih gostiju

Karisma u svom portfoliu ima 30 hotela i pored Crne Gore posluje i u Hrvatskoj, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji. Karisma ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno orijentisanu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja poput prestižne AAA 4 Diamonds. Takođe, hoteli Grupacije su redovno na najcjenjenijim listama poput Forbes-ove liste Top 10 hotela, zatim listama Conde Nast Traveller, Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, a ključnu snagu Karisme čini njeni zaposleni, što je vrjednovano činjenicom da je Grupacija seritifikovana i nalazi se na listi "Great Place to Work". U oblasti održivog razvoja Karisma se ponosi inicijativama koje realizuje, čemu svjedoče nagrade i sertifikati poput Green Globe, Travelife Gold Award i brojni drugi.

Kada uz sebe imate tim vrhunskih stručnjaka, inovativno razmišljanje, posvećenost, strast i nagrađivani kvalitet, vaše putovanje će uvijek biti uspješno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније