Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

29. 04. 2016. 19:12 >> 19:19

MODNI HIT

Bijele pantalone koje se ne prljaju

Ako volite bijele pantalone, ali vas nervira što se brzo prljaju, napokon je riješen i taj problem. Osmišljene su bijele pantalone na koje se prljavština neće primati.

Brend "Old Navy" dizajnirao je revolucionarne pantalone sa kojih će se kafa samo otkotrljati.

Napravljene su od posebno tretiranog materijala koji je otporan na mrlje, koje mogu da nastanu od vina, sokova, kafe, i drugih najčešćih krivaca za prljave mrlje na bijelim pantalonama.

Nažalost, ove pantalone su za sada dostupne samo u Americi, ali je nesumnjivo da će mnogi konkuretni uskoro početi da kopiraju ovu odličnu ideju.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније