Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

Objavila: D.Ž. [ tportal.hr/rtcg.me ]

22. 10. 2016. 09:52   >>  09:31

PREKRIVA NEDOSTATKE

U modi predimenzionirana odjeća

Na policama butika ove sezone može se naći mnogo tzv. predimenzioniranih komada odjeće. U svijetu mode takav trend nije nov, ali čini se da je ove godine posebno izražen.

U sezoni jesen-zima takav trend se manifestuje na džemperima, kaputima....

Iako preveliki komadi ne ističu figuru, uspješno će prekriti moguće nedostatke.

Modni znalci savjetuju da prije upuštanja u šoping ovog tipa odjeće imate na umu nekolicinu stvari. Iako se dizajneri vode politikom “veće je bolje”, u njoj definitivno nemojte pretjerivati. Prije svega, u obzir uzmite svoju stvarnu veličinu.

Ako svoj ormar želite obogatiti šik primjerkom predimenzioniranog kaputa, obratite pažnju na njegovu dužinu. Nižim osobama više će odgovarati kraće verzije “oversized” kaputa, dok više osobe mogu priuštiti duže modele koji sežu ispod koljena.

Preveliki komadi sami su po sebi dovoljan pečat svakoj kombinaciji, stoga pri stiliziranju ne pretjerujte s modnim dodacima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније