Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

Objavila: M.M.Lj.

01. 12. 2016. 10:13   >>  09:51 2

MODNA REVIJA

Viktorijini anđeli obasjali Pariz

Pariz je sinoć bio u znaku najprestižnijeg modnog događaja u svijetu, modne revije brenda “Victoria’s secret”.

 

Điđi Hadid i Kendal Džener, su već imale priliku da se pojave na prestižnoj reviji, mada nijesu postigle veliki uspjeh kao što se očekivalo. Sada su svakako učvrstile svoje pozicije kao jedne od najtraženijih manekenki na svijetu.

Pored toga su imale priliku da šetaju sa veteranima svijeta mode, Alesandrom Ambrosio i Adrijanom Limom.

 

Điđi Hadid je izgledala nevjerovatno u seksi crnom bodiju sa trakicama i visokim crnim čizmama. Pored toga je nosila velika krila sa crnim perjem, koja su zaštitni znak ove modne kuće.

 

Njena sestra Bela se po prvi put pojavila na reviji brenda, a nosila je šljokičavi komplet koji se sastojao od gaćica i providne majice, sa velikim perjem kao interesantnim ukrasom.

Mlada Kendal Džener sjajno se snašla na svojoj prvoj reviji za ovaj brend, u neobičnoj kombinaciji čipkanih gaćica i brushaltera, sa interesantnim okovratnikom, malim peplumom i crnim krilima.

 

Adrijana Lima nije zaostala za mlađim koleginicama, pokazujući zanosno tijelo u interesantnom šarenom kompletu.

 

Alesandra Ambrosio takođe je blistala na sceni, a njeno iskustvo se videlo u svakom koraku.

Druge lepotice koje su prošetale pistom za 21. reviju brenda “Victoria’s secret” takođe su izgledale nevjerovatno, ali mnogi su komentarisali da su sve oči bile uprte u moćnu trojku - Điđi, Belu i Kendal.

Fotografije: BETA/AP

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније