Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

[ rts.rs ]

03. 09. 2017. 23:46   >>  23:17

MODNI PRIJEDLOG

Biće hit ove jeseni

Sudeći prema broju modnih blogerki koje su se do sada na "Instagramu" pojavile u širokom džemperu sa etiketom "Ganni", jesen pred nama obilježiće upravo takav model. Poželjne nijanse – pastelne.

Instagram već danima zapljuskuje talas selfija na kojima su karakteristični džemperi od debele vune sa tzv. balon rukavima.

Riječ je o dizajnu skandinavskog dvojca "Ganni". Pleteni džemper odlično se slaže sa pantalonama od teksasa i kraćim suknjama užeg ili "A" kroja.

Kada je u pitanju paleta boja, modni stručnjaci poručuju da nećete pogrešiti ukoliko "džemper jeseni" odaberete u omiljenoj pastelnoj nijansi.

Budući da su društvene mreže osvojene, potrebno je samo da još malo padne temperatura i slični topli džemperi će se iz virtuelnog svijeta spustiti u realnost, to jest na ulice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније