Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

12. 10. 2017. 11:30   >>  11:09

OD SEZONE PROLJEĆE-LJETO

Guči prestaje da koristi životinjsko krzno

Modna kuća Guči (Gucci) prestaće da koristi životinsko krzno u svojim kolekcijama, počevši od sezone proleće-ljeto 2018.

Organizacija Hjuman sosajeti (Humane Society), koja podržava alijansu modnih kuća koje ne koriste krzna, saopštila je da je jučerašnja najava Gučija značajno promijenila situaciju pošto je riječ o "možda najvećoj najavi prodaje bez krzna u svijetu".

Direktor Gučija Marko Bizari rekao je da ta kuća više neće "koristiti, promovisati i reklamirati životinjsko kruno", počevši od muške kolekcija koja će biti predstavljana u januaru i ženske kolekcije u februaru.

Guči je naveo da će preostale predmete od životinjskog krzna prodati na aukciji s tim da će prihod ići organizacijama za prava životinja.

Među modnim kućama koje ne koriste životinjsko krzno su i Đorđo Armani (Giorgio Armani), Hugo Bos (Hugo Boss) i Stela Makartni (Stella McCartney).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније