Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

[ B92 ]

14. 11. 2017. 14:44   >>  14:22 8

POPULARNA ŠMINKERKA

Amra je najuticajnija Crnogorka u SAD

Amra Olević jedna je od najpopularnijih svjetskih šminkerki, a njene savjete redovno prati 5,5 miliona ljudi, zbog čega je upala na "BrightSide"-ovu listu deset Instagram zvijezda koje najviše zarađuju.

Tako se ona i našla na ovom spisku najbogatijjih i najuticajnijih, ali je značajan dio njenih prihoda i proizvodnja sopstvene kolekcije šminke. Amra je šminkerka, modna stilistkinja i vlasnica linije ruževa i sjajeva pod nazivom “Lip Land Amrezy”.

"Vaspitali su me strogi roditelji. Pružili su mi sve što mi treba, ali se nijesmo slagali. Iselila sam se iz porodičnog doma u 23. godini. To je bila moja najbolja odluka. Prošla sam kroz teške trenutke, jedno vrijeme nijesam imala novca ni za hranu. Živjela sam sa dečkom i oboje smo se borili da preživimo. Ponekad kad se sjetim tog perioda pitam se kako smo uopšte uspijevali. To iskustvo me je promijenilo. Naučilo me je da budem skromna, ali i da cijenim svaki trenutak", rekla je svojevremeno Amra.

Ona često na društvenim mrežama ističe ljubav prema svom rodnom kraju, a jedan od njenih sjajeva za usne nosi naziv "Montenegro", koji je posvetila Crnoj Gori. Rođena je  1988. u Plavu, a prije SAD živjela je u BiH i u Hrvatskoj.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније