Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

Objavio: F.R.

28. 01. 2018. 17:32 >> 17:01
3

PRESTIŽNA TITULA

Tivćanka postala Mis Evrope

Tivćanka Kristina Đurković nova je Mis Evrope, odlučeno je juče na takmišenju "Miss Tourism World".

Na tom, jednom od najznačajnijih svjetskih izbora ljepote, crnogorska ljepotica je postigla veliki uspjeh plasmanom u finale takmičenja i osvojenom titulom.

Lentu Mis Europe osvojila je u konkurenciji predstavnica više od 100 zemalja, a na finalnoj večeri bilo je njih oko 60.

Kristina je istakla da je uložila veliki trud, znanje i volju, da bi ljepotom, elokvetnošću i na jedinstven način predstavila svoju zemlju.

''Osvajanje lente Miss Europe za mene i moju Crnu Goru je jedan od najvećih uspjeha do sada. Radost i sreća i ponos pa i nevjerica i dalje su izražene. Ponosna sam što sam dostojno predstavila svoju zemlju, njene ljepote, turistički potencijal i naš narod, njegovu kulturu i sve tve vrijednosti sa kojim Crna Gora može samo da se ponosi. U velikoj konkurenciji najljepših djevojaka svijeta ja sam odnijela titulu Mis Kontinenta Evrope između 32 takmičarke iz Evrope", naglasila je ona za Montenegro magazin.

Kako je objasnila, par dana pred finalnu noć je bilo neizvjesno da li će moći da učestvuje, jer je povrijedila koljeno.

"Ali uz veliku pomoć svih ovdje u Maleziji i mojih roditelja koji su došli da mi pruže podršku uspjela sam da se donekle oporavim i pokažem u najboljem svijetlu u glamuroznoj finalnoj noći. Sad sam presrećna i sa svih strana svijeta mi stižu čestitke i radujem se što se svi raduju mom uspjehu'', kazala je Kristina.

Na tom takmičenj, čije su finale prenosile gotovo sve svjetske TV stanice, ocjenjivala se, pored ljepote, i harizma, elokventnost, kultura, poznavanje engleskog jezika i način prezentovanja detalja vezanih za predstavljanje zemlje iz koje kandidatkinje dolaze.

Svaka od njih pričala je o tradiciji, običajima, turističkim potencijalima i znamenitostima, a njihovo izlaganje bilo je potkrijepljeno emitovanjem video-materija, slikama, prezentacijama i raznim diskusijama.

Podsjetimo, Crna Gora je ove godine po prvi put imala predstavnicu i devetnaestogodišnja Kristina je postigla zavidan uspjeh.

Kristina je studentkinja dva fakulteta - Vatel za francusko hotelijerstvo na UDG i Diplomatija i bezbjednost na beogradskom univerzitetu.

Tokom finalne večeri nosila je haljinu koju je kreirala Sanja Bobar.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније