Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

Objavio: B.V.

24. 02. 2018. 10:57 >> 10:58
2

NAJLJEPŠA EVROPLJANKA

Đurković: Ostvarila sam san

Najljepša Evropljanka, Kristina Đurković kazala je, gostujući u Jutarnjem programu TVCG, da je tom titulom ostvarila san, kao i da je otvorila vrata i za druge crnogorske manekenke.

Đurković je nedavno osvojila priznanje Miss Evrope, na izboru "Miss Tourism world", koji je održan u Kuala Lumpuru u Maleziji.

"Tek su slegli utisci. Ovakva titula je san svake djevojke koja se bavi manekenstvom. Svaka djevojka koja pođe na takvo takmičenje raduje se tituli, bila sam spremna na sve to i sada idemo dalje", navela je Đurković.

Na takmičenju je bilo više od 100 djevojaka, najviše iz Evrope, njih 32.

"Malezija je prelijepa zemlja, a djevojke su bile fantastične. Atmosfera je bila neopisiva i nije se osjećao duh nadmetanja i ljubomore. Ovo takmičenje ću pamtiti do kraja života".

Đurković navodi da kada je došla na takmičenje pola djevojaka nije ni znalo gdje je Crna Gora, navodeći kako su mislile da se naša zemlja nalazi u  Južnoj Americi.

"Drago mi je što je Crna Gora prvi put ove godine imala predstavnicu na ovom takmičenju i odmah je osvojena titula. Ovo je veliki uspjeh i otvorila sam vrata budućim predstavnicama iz naše zemlje", navela je Đurković.

Kaže da trenutno razmišlja o obavezama na fakultetu, jer studira na Univerzitetu Donja Gorica i Fakultetu za bezbjednost u Beogradu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније