Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

Objavila M.L.B. [ Beta ]

15. 03. 2018. 22:26   >>  22:28

JESEN/ZIMA 2019.

Versaće prestaje da koristi životinjsko krzno

Modna kuća Versaće (Versace) prestaće da koristi životinjsko krzno u svojim kolekcijala i tako će se pridružiti Gučiju (Gucci), Djordju Armaniju (Giorgio Armani), Hugo Bosu (Hugo Boss) koji su se već odlučili na ovakav korak.

Organizacija Hjuman sosajeti, koja se bori protiv upotrebe životinjskog krzna u modnoj industriji, pozdravila je odluku italijanskog modnog brenda, navodeći da je Versaće veoma "uticajan brend" i simbol za glamur.

"Krzno? Izašla sam iz toga, Ne želim da ubijam životinje zarad mode", cititali su aktivisti dio intervjua kreatorke Donatele Versaće.

Versaće će izbaciti životinjsko krzno iz svojih kolekcija, počevši od sezone jesen-zima 2019.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније