Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

[ Klix.ba, objavila B.B. ]

05. 01. 2019. 14:06   >>  13:38

OD IZBJEGLICE DO POBJEDNICE

Adut Akeč Bior najbolji model na svijetu

Sudansko-australijska manekenka Adut Akeč Bior proglašena je najboljim modelom na svijetu.

Prema izboru "Models.com Industry Award", 19-godišnja manekenka je bolja od supermodela Điđi i Bele Hadid koje se smatraju najboljim u svijetu mode.

Ovo priznanje dobila je nakon što je otvoreno govorila o svojim problemima s anksioznošću i depresijom.

Modnu karijeru započela je sa 16 godina. Priznala je da je svako jutro i noć u prošloj godini plakala. Čestitavši Novu godinu fanovima na društvenim mrežama priznala je kako uprkos uspješnoj karijeri pati od duboke depresije i anksioznosti. Naglasila je kako se uči da se bori s tim, ali je nekada osjećaji savladaju.

"Učim kako da se borim i bolje je, ali to je svakodnevna borba i nije svaki dan dobar. Svaki dan 2018. godine je bio izazov za mene ispunjen ozbiljnim preprekama. Ujutro bih plakala, preko dana 'nabacila' najveći osmijeh i pretvarala se da sam dobro, a onda bih došla kući i ponovo plakala, pa zaspala", napisala je.

Adut je rođena u izbjegličkom kampu u Južnom Sudanu, a u Australiju je stigla kada je imala sedam godina. U julu prošle godine bila je druga crnkinja koja je izabrana za Šanelovu mladenku u posljednjih 14 godina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније