Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

Objavila: M.L.B.

05. 08. 2019. 10:30 >> 10:30

U KOTORU

Smotra mode 16. i 17. avgusta

Dvadesat druga Internacionalna smotra mode i umjetnosti biće održana 16. i 17. avgusta na trgu ispred katedrale Svetog Tripuna sa početkom u 21:00 sati.

Prošla godina donijela je novu fazu razvoja Internacionalne smotre mode, podrazumijevajući značajne konceptualne izmjene i prožimanje mode i umjetnosti, uz tendenciju promovisanja tradicije i stvaralaštva mladih kretaora i dizajnera

"Crne Gore. Rukovodeći se prošlogodišnjim uspjehom, program i ove godine odiše novim konceptom, predstavljajući spoj mode, umjetnosti, kulture ali i tradicije Crne Gore", poručuju organizatori.

Opština Kotor, kao suorganizator, učestvuje u finalnom segmentu gdje, pored obezbjeđivanja finansijskih sredstava, realizuje i niz organizacionih poslova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније