Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

[ Izvor: Klix.ba Objavila: M.M.Lj. ]

04. 10. 2019. 08:10   >>  08:10

UPALA NA REVIJU

Điđi Hadid izgurala jutjuberku sa piste

Poznata manekenka Điđi Hadid morala je da preuzme stvari u svoje ruke kada je nepoznata žena zakoračila na pistu Šanelove modne revije na kojoj je prikazana kolekcija proljeće/ljeto 2020.

Naime, francuska jutjuberka Mari Benoliel uletjela je na modnu pistu i prošetala. Iako su se čuvari trudili da uhvate djevojku, snimci s revije pokazuju kako je Điđi Hadid ipak bila u tome uspješnija.

Potpuno neimpresionirana i hladna, 24-godišnji supermodel uzela ju je za ramena i ispratila s piste.

Mari je bila odjevena u crno-bijelom odijelu, sa šeširom i torbom i iz publike se popela na scenu. Inače, Mari je komičarka i jutjuberka, a na Instagramu ima preko 194 hiljada pratilaca. Kada ju je Điđi uhvatila komičarka joj se nasmiješila a potom odbila da se skloni s bine, na što ju je manekenka bukvalno izgurala.

Ovo nije prvi njen  upad na neku reviju ali kako je kazala oduvijek joj je bila želja da izađe među Šanelove modele.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније