Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

18. 02. 2013. 13:54 >> 13:51

HIČKOKOVE HEROINE

Vivijen Vestvud : Ja sam Džulijan Asanž

Novu kolekciju za jesen/zimu 2013./2014. predstavila Vivijen Vestvud na londonskoj nedjelji mode. Kreatorka se pojavila u majici sa natpisom: "Ja sam Džulijan Asanž".

 

Ekscentrična kreatorka, koju Britanci nazivaju nacionalnim blagom, ovoga puta je ženu stavila u ulogu Hičkokove heroine, koja nadmudruje predatora ubicu.

 



Čuveni pank izgled, Vivijen Vestvud je za sljedeću jesen-zimu kombinovala sa izgledom domaćice. Kako sama kaže, žena koja nosi ovu kolekciju, vozi brza kola i uvijek ima karmin na usnama.

 



"Željeli smo da linije siluete izgledaju veoma čisto i jasno, i nekako uredno, tako da sam rekla - hajde da šminka bude takva kao da je neko crtao, kao slika. Tako da manekenke, kad ih fotografišete izgledaju kao skica kreatora" objašnjava Vestvud. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније