Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

RTS

23. 09. 2020. 23:47   >>  23:46

64 REVIJE

Počinje Nedjelja mode u Milanu

Koronavirus nije uspio da zaustavi modni svijet - počela je Milanska nedjelja mode koja na drugačiji način donosi trendove za proljeće-ljeto 2021. godine. "Milano Moda Donna" je mješavina realnog i virtualnog, puna glamuroznih dešavanja u realnom svijetu i onih koje će biti moguće pratiti putem striminga.

Nedjelja mode u Milanu imaće 64 revije, od kojih će 23 biti praćene uživo, a 41 digitalna – održavaće se iza zatvorenih vrata ali biće vidljive na internetu, 39 revija posvećenih ženskoj modi, četiri muškoj, 61 prezentacija i ukupno 159 događaja u kalendaru.

Ono što ovu Nedjelju mode u Milanu čini posebnom jeste činjenica da su se Dolče i Gabana zvanično vratili (nije ih godinama bilo) i da Valentino predstavlja svoju kolekciju prvi put u Milanu umjesto u Parizu odajući na ovaj način počast glavnom italijanskom gradu mode.

Takođe se sa nestrpljenjem iščekuje revija Đorđa Armanija koja će se u subotu, u 21.15 pratiti na italijanskom kanalu La7 u direktnom prenosu.

Nedjelja mode u Milanu ove godine proslavlja i 55 godina rada Laure Bjađoti. Velika pažnja posvećena je proizvodima Made in Italy, a stanovnici Milana će moći da prate revije na velikim ekranima postavljenim u čitavom gradu.

Milanska nedjelja mode završiće se 28.septembra 2020. godine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније