Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

22. 02. 2013. 08:48 >> 08:45

POZNATI I SLAVNI

Oskarovski tretmani

Džejmi Šeril, medicinska sestra po zanimanju i suvlasnica salona ljepote "Beauty Park Medical Spa" u Santa Monici, ovih dana je najzaposlenija u Holivudu. Ona je od ujutru do kasno uveče na raspolaganju zvijzdama koje žele da na prestižnu dodjelu Oskara odu vitkije i podmlađenog izgleda.

 

"Ne volim da radim stvari u posljednji čas, ali zvijezde imaju puno obaveza, a moraju da brinu i o svom izgledu. U ovom trenutku u našem salonu se radi kao na traci, primamo po tri klijenta, dok jedni rade tretmane tijela, drugi su na tretmanu lica" - kaže ova atraktivna plavuša koja je prije 14 meseci postala majka trojki.

"Među najpopularnijim tretmanima je instant zatezanje od glave do pete, laserima koji vraćaju elastičnost opuštenoj koži. Za svaku nepravilnost na ženskom tijelu postoji intervencija koja u roku od 48 sati rješava problem. Uvek se trudimo da ispoštujemo želje klijentkinje.

Klijenti ove atraktivne medicinske sestre su brojne zvijezde šou-biznisa, među njima Dženifer Lav Hjuit, Kirsten Danst, Dženifer Lopez za koju Šeril kaže da je jedna od rijetkih u Holivudu koja ne radi tretmane botoksom, već se podmlađuje filerima. Ona otkriva deset predoskarovskih tretmana koji u najkraćem roku zaista čine čuda, za neke od njih zvijezde moraju da plate i 3.000 dolara.

1. Bejbi fileri

Posebne ultra tanke igle kojima se u lice ubrizgavaju vrlo male količine hijaluronske kisjeline kako bi se izravnale najsitnije bore bez ijednog ožiljka.

2. Instant zatezanje

Poseban uređaj emituje radio frekvencije koje trenutno zatežu kožu i ravnaju nepravilnosti poput celulita, a koža postaje nevjerojatno glatka i blistava.

3. Botoks lajt

Ubrizgavanje vrlo male količine botoksa na strateška mjesta na čelu nakon čega mimika lica ostaje aktivna, a lice maksimalno zategnuto.

4. Vitaminske IM injekcije

Injekcije sadrže vitamine B i C koji koži daje dugotrajnu svježinu te je štite od nadražaja sunca i vjetra.

5. Ubica bubuljica

Injekcije kortizona koji se ubrizgava na upaljeno područje. Unutar 48 sati bubuljica u potpunosti nestane, a oštećenja na koži se "zatvore" i nestanu.

6. Instant facelift

Zaglađuje teksturu kože i rješava problem crvenila ili nekih drugih iritacija uzrokovanim spoljašnjim uticajima, umorom, kozmetikom ili vremenskim prilikama.

 7. Vaginalno pomlađivanje

Zahvat zatezanja kože na području bikini zone i bedara. Tretman u potpunosti rješava problem uraslih dlačica, crvenila i iritacija kože što je vrlo važno za ljepotice koje nose haljine dubokih proreza.

8. Zatezanje masnih naslaga

"Ravnanje" površine cijelog tela. Posebnim uređajem za razbijanje masnoća momentalno se zateže stomak, a šlaufovi oko stomaka nestaju. Nema ni opuštene kože.

 9. Električno zatezanje lica

Daje licu blistavost, podstiče limfnu drenažu, ubija bakterije koje uzrokuju akne i briše podočnjake.

10. Maska protiv bakterijskih upala

Snažna šminka kao i agresivni tretmani lica mogu izazvati upale. Maska koja se sastoji od gaze natopljene tečnim kiseonikom ubija bakterije i umiruje kožu.(nursejamie.com)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније