Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

02. 03. 2013. 19:59 >> 19:55

ENTERIJER

Hotel kao kuća najboljeg prijatelja

Et Hem (Ett Hem), što na švedskom znači - dom, pojam je koji najbolje opisuje boravak u ovom jedinstvenom hotelu.

 

 

Britanska dizajnerka enterijera Ilse Kraford i vlasnica hotela Dženet Miks, obnovile su zgradu švedskog arhitekte Fredrika Dahlberga iz 1910-te i pretvorile je u luksuzni hotel.

Zgrada, originalno građena za državnog zvaničnika i njegovu ženu, ima bogatu istoriju i primjer je pravog eklekticizma.

Kuća je puna antikviteta, tekstila i umjetničkih djela iz cijele Švedske.

Hotel je dizajniran za maksimalno uživanje. Drvene obloge na zidovima dnevnog boravka i nježne palete boja stvaraju atmosferu komfora, topline i elegancije. Staklenik sa zidovima vidljive cigle i starinskim namještajem, ostavljaju utisak privatnog stambenog prostora.

Ono što fascinira kod ovog hotela nije samo dizajn već i njegov stil. Zadržavajući originalnu atmosferu stare kuće ovaj hotel funcioniše kao kuća najboljeg prijatelja. Odnosno kuća vrlo elegantnog najboljeg prijatelja.

Na primjer, najnormalnije je da usred noći siđete dolje umotani u ćebe, otvorite frižider i uzmete veliki komad čokoladne torte s kojim se možete sladiti pored kamina.

Foto galeriju hotela "Et Hem" možete odgledatu u nastavku:


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније