Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

23. 07. 2014. 22:24 >> 22:25

DŽESIKA SIMPSON

Ne želi da ima još djece

Pjevačica i glumica Džesika Simpson poručila je svom suprugu Eriku Džonsonu da više ne želi da proširuje njihovu porodicu.

Džesika je za vrlo kratko vrijeme postala majka dvoje djece. Ona je prije dvije godine rodila ćerku Maksvel, da bi samo sedam mjeseci od prvog porođaja opet ostala u drugom stanju sa sada trinaestomjesečnim sinom Ejsom. 

Ipak lijepa plavuša smatra da je dvoje djece sasvim dovoljno pa je svom mužu poručila da više neće proširivati porodicu. 

Simpsonova je kraj fotografije na kojoj pozira sa bebom svoje prijateljice poručila suprugu: "Volim te Džek, ali ne želim još jedno dijete“. 

Džesika je za kratak period postigla sve što je željela i prema njenim riječima uživa u ulozi majke jer svaki dan nosi neko novo iznenađenje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније