Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

30. 07. 2014. 17:37 >> 17:37

DNEVNE KOMBINACIJE

Zvijezde u ležernom izdanju

Navikli smo da zvijezde šou biznisa viđamo u raskošnim haljinama. Pogledajte kako izgledaju u svakodnevnim kombinacijama.

Kritičari obožavaju Mirandin ulični stil. Elegantna olovka suknja ukrašena printom i ležerni crni top njen su izbor.

 

Alesandra Ambrosio izgleda odlično u crnom kombinezonu koji se veže u struku.

 

HilarI Daf nosi print kombinezon, a struk je naglasila tankim remenom. Preko je prebacila dugi crni sako koji je sparila s kratkim čizmicama, a stajling je začinila torbom s resicama.

 

Keša ne izlazi iz print haljina koje ističu njene vitke noge. Ovaj je put kreaciju dodatno naglasila tamnim remenom, a frizuru je podigla crnom trakom.

 

Muški džins postao je zaštitni znak Gven Stefani. Ona ih nosi sa širokom majicom i sandalama, a odličan dodatak je print torba.

 

Hajdi Klum baš kao i Alesandra obožava kombinezone. Bivša manekenka nosi kreaciju u crno-bijelo-plavoj kombinaciji.

 

Kendis Svonpul nosi print helanke i majicu otvorenih leđa ispod koje se nazire sportski grudnjak.

 

Miranda Ker izgleda odlično u kožnim pantalonama i običnoj bijeloj majici. Jednostavan stajling podigla je ogrlicom, a pogled sakrila iza naočara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније