Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

[ Mondo ]

16. 08. 2014. 08:12 >> 16:17
10

STUDENTKINJA MEDICINE

Nataša Novaković nova mis CG

Mis Crne Gore za 2014. godinu je Nataša Novaković iz Podgorice. Nova misica Crne Gore ima 18 godina i upisala je studije medicine.

 

Nataša je pobjedom zaslužila i besplatne studije na UDG-u i sedmodnevni odmor u luskuznom hotelskom rizortu Ruža vjetrova na Velikom pijesku koji je bio domaćin ovogodišnjeg izbora za Mis Crne Gore.

„Nemam riječi, u šoku sam, ali obećavam da ću dostojno predstavljati Crnu Goru na Mis Univerzumu. Želim da iskoristim priliku i čestitiam mom bratu koji danas slavi rođendan,“ izjavila je nova Mis Crne Gore odmah nakon izbora.

Prva pratilja je Maja Čukić (19 )  iz Podgorice, student UDG-ija, a druga pratilja je djevojka iz Bijelog Polja Katarina Šećković (20)  student Fililoškog fakulteta.

Laureat Mis fotogeničnosti, Mis interneta i Top model izbora Maja Čukić, koju su mnogi prije izbora a i nakon predstavljanja kandidatkinja vidjeli kao pobjednicu izbora nije poslednju odluku žirija dočekala sa osmjehom na licu.

 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније