Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

21. 03. 2013. 09:12 >> 09:01

AUKCIJA U LONDONU

Haljina Lejdi Di prodata za 280.000 €

Haljinu koju je nosila princeza Dajana kada je plesala s Džonom Travoltom na svečanoj večeri u Bijeloj kući prodata na aukciji za 280.000 €, anonimnom ponuđaču koji je kupio kao iznenađenje za suprugu.

Dugačku baršunstu tamno plavu haljinu otvorenih ramena dizajnirao je Viktor Edelstein.

Slavni ples dogodio se kada je Dajana posjetila SAD 1985. To je bio najatraktivniji predmet na aukciji deset Dajaninih haljina aukcijske kuće "Keri Tejlor" u Londonu. 

Keri Tejlor je izjavila medijima da je haljinu kupio "britanski gospodin koji je rekao da želi haljinom da iznenadi i razveseli svoju suprugu. Nadam se da je prodaja doista nekom uljepšala dan", rekla je i dodala da je nova vlasnica haljine, prodate po najvišoj cijeni na aukciji, srećna žena.

Cijela kolekcija haljina prodata je za preko 900.000 eura, a ponude su stizale čak iz Australije i SAD-a. Tejlor je rekla da je posebno zadovoljna što je dvije haljine kupio jedan važan britanski muzej.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније