Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

30. 09. 2014. 23:47 >> 23:45

ZA SVE PRILIKE

Boje koje morate nositi ove jeseni

Ovog ljeta baš i nijesmo iskoristili sve najbolje ljetnje komade, a već je vrijeme za jesenju odjeću.

Iako će nam nedostajati šarene, jarke boje kakve vladaju ljeti, moramo priznati da nam se sviđa i ono što donosi jesen sa svojom potpuno drugačijom paletom boja, a izdvojili smo pet koje morate da imate u svojoj garderobi, po svaku cijenu.

Boja uglja

Gotovo da nema ničeg luksuznijeg i više sofisticiranog od gotovo crne nijanse sive boje, koja izgleda posebno primamljivo na kašmiru i dugim, plišanim kaputima. I to je jedna od onih boja koja jednostavno sjajno izgleda na svima... A i sjajna je nijansa za sijenku i ajlajner za oči.

Svijetlo siva

Stavljanje dvije nijanse sive na listu je bilo neizbježno, jer siva je na vrhu glavnih boja koje svako mora da ima u garderobi kao klasiku, rame uz rame s druge dvije važne boje: crnom i bijelom. Svjetlo siva je pak sjajna zato što upada u taj tonalitet, ali je mnogo svjetlija od drugih jesenjih nijansi.

Mornarsko plava

Postoji nešto carski dostojanstveno i zrelo u mornarsko plavoj boji. To je fenomenalna boja zato što može 'smiriti' i najnevjerovatnije odjevne kombinacije na jednostavan način. Možete da je kombinjete uz svjetlije boje kako bi djelovali ozbiljnije ili kako bi 'omekšali' crnu kombinaciju.

Maslinasto zelena

Šta je to sjajno u vezi maslinasto zelene boje, pitate se? Pa, za početak, njena toplina stvarno podiže vaš ten (koji vjerovatno gubi onu ljetnju preplanulost). A i uvijek je možete nositi, iz godine u godinu, pa je dobra investicija. Potražite vunenu suknju ili sako u ovoj boji i odmah ćete dodati dah živosti u svoj stil.

Bež

Nema ničeg svestranijeg ni eteričnijeg od mekane, niježne košulje u predivnoj nijasni bež boje. Ova boja izgleda dobro na gotovo svim komadima, a ako ste osoba koja nosi previše crne odjeće, razmislite o bež jakni za promjenu. A i par bež čizmica je nešto što bi stvarno svaka žena trebalo da isproba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније