Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

02. 04. 2013. 12:59   >>  13:00

DIZNILEND

VIDEO: Najekskluzivniji apartman na svijetu

Ne postoji novac kojim se može platiti boravak u njemu. Prvobitno je napravljen za Volta Diznija, ali on nije doživio da boravi u njemu. Oni koji to jesu, biraju se nasumično.

Apartman u Pepeljuginom dvorcu u "Volt Dizni svijetu" (Walt Disney World) na Floridi, prvobitno je bio namijenjen za samog Volta Diznija i njegovu  porodicu.

Ali, Dizni je umro 1966. i nije dočekao otvaranje, pa je apartman ostao nedovršen narednih 30 godina.

Tek je 2005. je dovršen, a u kraljevskim spavaćim odajama može prespavati do šest ljudi.

Ali prenoćište nije lako osvojiti. Spavanje u kraljevskom apartmanu možete dobiti kao nagradu u takmičenju 'Disney Sweepstakes'.

I mnogi slavni imali su sreće pa im je dopušteno da prespavaju, tako je Tom Kruz prošlog ljeta tamo odveo svoju kćerku Suri.

Ekskluzivni lift otvara se u foaeju, a tamo goste čekaju staklene papučice, Pepeljugina kruna i žezlo, kao i kočija od bundeve kao mozaik na podu. Iako izgleda kao da je iz 17. vijeka, apartman je sasvim moderan.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније