Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

03. 04. 2013. 15:28   >>  15:28

KONTROVERZNI ROKERI

Merlin Menson i Kortni Lav zaštitna lica "YSL"

Merlin Menson i Kortni Lav zaštitna su lica nove kampanje brenda "Iv Sen Loran" za predstojeću kolekciju jesen-zima .

Kampanju je radio slavni kreativni direktor Hedi Sliman. On je inače poznat po saradnji sa muzičarima kao što su Mik Džeger i Dejvid Bouvi.

Kada su fotografije dospjele u javnost, kao reklama za pomenuti brend, Kortni je na svom fejsbuk profilu prokomentarisala da Mark Džejkobs ne umije da radi svoj posao, ali da Hedi to ume.

"Bez uvrede za Marka Džejkobsa i Anu Sui, ali oni to nikada nijesu uradili kako treba. Nikada nijesu pogodili. Hedi umije! On je tačno sve pogodio! - napisala je žena preminule grandž zvezde, Kurta Kobejna.

Kampanji su se pridružili i muzičari Kim Gordon i Ariel Pink.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније