Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

24. 01. 2015. 11:53 >> 11:48

KEJT MOS

Očitala je lekciju o stilu

Ona je majka, napunila je 41. godinu, a po ko zna koji put očitala je lekciju o stilu mnogo mlađim koleginicama kada se pojavila na ulicama Pariza u dugom krznenom kaputu.

Kejt Mos, atraktivna manekenka uputila se na parišku Mušku nedjelju mode, ali je prije revije Žan-Pol Gotijea, odlučila da se prošeta francuskim ulicama i svakako uživa u komplimentima prolaznika.

Poznata po svom beprekornom tenu, Kejt gotovo da nije imala ni trunku šminke, a odlučila se za dugu hipi šarenu haljinu i predivan krzneni kaput.

Svoj stil upotpunila je crnim lakovanim cipelama na štiklu.

Kejt se nakon kraće šetnje našla sa popularnom pjevačicom Ritom Orom koja joj se izvinila što nije mogla da prisustvuje njenoj rođendanskoj žurci.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније