Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

16. 04. 2015. 12:21 >> 12:17

CHIWELOOK

Nedjeljni web magazin o modi i umjetnosti

Na crnogorskom online medijskom nebu pojavio se Chiwelook – prvi nedjeljni savremeni web magazin o modi i umjetnosti.

 

Kreatori Chiwelook-a, kako su saopštili, pružaće uvid u svijet globalne mode, izražavati se kroz autorske priče, ilustracije i editorijale, ali i dijaloge sa zanimljivim profilima iz različitih sfera, koje ujedinjuje zajednička ljubav prema modi i umjetnosti.

“Chiwelook donosi kreativne misli, moderan dizajn i umjetnička djela kao proizvod sinergije dviju duša. Inspirisani svakodnevnim životom, kao umjetnici igramo se maštom i realnim, gradimo „mise en scène“, otkrivajući svijet koji može biti interesantan sličnim dušama” stoji u uvodnoj riječi ovog magazina u kome je glavna i odgovorna urednica Vladana Vučinić, a kreativna direktorka Jana Radonjić.

Ono što Chiwelook razlikuje od svih drugih online medija koji se bave modom je to, što će svi sadržaji na njemu - od tekstova, preko fotografija i editorijala imati autentičan autorski pečat. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније