Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

27. 05. 2015. 19:26 >> 19:18
4

EVOLUCIJA

100 godina bikinija

Kupaći kostimi doživjeli su drastičnu promjenu u prošlom vijeku. Od kompletno pokrivenog ženskog tijela, sada na plažama jedva da možemo da vidimo komad odjeće na pripadnicama ljepšeg pola.

Za većinu djevojaka, klasičan bikini je uvijek najbolji izbor za plažu. Međutim, da li ste znali da je vaš voljeni bikini prešao dalek put od kada je vaša baba odlazila na plažu?

Pokazivanje kože u seksi bikiniju nekada nije bilo smatrano pristojnim, a dame nijesu ni pomišljale na dvodjelni kupaći kostim sve do 60-ih godina prošlog vijeka.

Kako bi vidjeli koliko se bikini zaista promijenio u posljednjih 100 godina, dajemo vam Plejboj modela Amandu Cerni i sve trendove koji su pratili odlazak na plažu.

Bikini se zaista promijenio, i kada vidite ove nekoliko decenija stare kombinacije, biće vam drago što ste odrasli u ovoj eri.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније