Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

02. 08. 2015. 14:05 >> 14:29
2

PREDSTAVNICA CG

Barbara - ljepotica iz Sutomora

Barbara Misita (18) je ljepotica iz Sutomora, a bila je i predstavnica Crne Gore na izboru za mis i mistera gluvonijemih za Evropu i Aziju, koji se održao u Češkoj polovinom ovog mjeseca. Iako nije profesionalna manekenka, nakon nastupa na takmičenju, dobila je brojne ponude da se bavi modelingom.

Posebnu zanimljivost predstavljala je činjenica da je Barbara, iako ne čuje, otplesala do takta tačno svoju tačku na puštenu muziku. 

“Dvadeset dana sam vježbala da plešem zumbu sa Ljiljom Nikolić iz ‘Habanere’, na šta sam joj jako zahvalna. Brojala sam taktove, osjećala udarce za ritam i, kaže moja pratilja Elena Vuković, sve pogodila. Bila sam, po opštoj ocjeni, najbolja na plesu”, napisala je Barbara za Bar Info.

Barbara je upravo završila četvrti stepen škole za osobe oštećenog sluha u Kotoru, frizerski smjer. Upravo joj je direktor te škole Borislav Kašćelan kupio kartu za put na izbor za miss, i dao džeparac. Svih 11 dana sa njom je bila pratilja Elena Vujović, takođe iz Kotora.

 

 

(foto: barinfo)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније