Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ Beta ]

04. 09. 2015. 21:25   >>  21:15

DROID BB-8

Nova igračka "Ratova zvijezda"

Kompanija Dizni koja je napravila novi film iz serijala "Ratova zvijezda" danas punom "Silom" na tržište izbacuje gomilu igračaka i predmeta povezanih s filmom, među kojima je i mini verzija BB-8 droida.

Dok je većina igračaka i figura namiijenjena djeci, BB-8 bi mogao privući pažnju i starijih obožavatelja epskog sukoba džedaja i sita.

BB-8 je u filmu neka vrsta unaprijeđenog R2-D2-a i izgleda kao fudbalska lopta s nakačenom droidskom glavom koja nekako opstaje na vrhu, dok se lopta kotrlja.

Mini verzija tog droida, koju je napravila kompanija Sfiro, košta 150 dolara.

Sa BB-8, kao i s običnom robotskom loptom kompanije Sfioa, upravlja se preko Ajfona ili telefona s androidom preko blututa.

Pored Sfira i drugi proizvođači igračaka predstaviće danas igračke povezane s filmom "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens" koji će premijerno biti prikazan u SAD 18. decembra.

Analitičari očekuju da će predmeti povezani sa "Ratovima zvijezda" ove godine doneti oko tri milijarde dolara, a da bi sljedeće godine, posle premijere, zarada mogla biti još veća.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније