Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

09. 02. 2016. 23:56 >> 23:43

PROCURILE FOTOGRAFIJE

Ovako izgleda Samsungov Galaxy S7

Do sajma 'Mobile World Congress' u Barseloni preostalo je nešto viš od deset dana, a glasine o tome šta će komapnija Samsung predstaviti 21. februara sve su jasnije. Iz Vijetnama stižu i prve konkretne fotografije telefina "Galaxy S7", koje otrkivaju blago zakrivljenu zadnju stranu uređaja, okvir od magnezijuma i izostanak 'grbe' u kojoj je smještena kamerica.

Za sada nije jasno je li zadnja ploča uređaja od nekog staklenog materijala ili plastike, jer bi u tom slučaju mogao biti i prototip. S druge strane, čini se da je okvir uređaja ovaj put od legure magnezijuma, a ne aluminijuma.

Vijetnamski portal otkriva još i ostale, do sada ponavljane detalje uređaja. Potvrđene su dvije verzije, jedna s 'Qualcomm-ovim' čipom Snapdragon 820 i druga sa Samsungovim vlastitim rješenjem, Exynos 8890. Posljednje je brža za nekih 15 odsto, kako u CPU tako i u GPU testovima, piše Tportal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније