Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

13. 05. 2013. 10:20 >> 10:28

"CASETOP"

Uređaj telefon pretvara u laptop

Nove generacije pametnih telefona sa svojim višejezgrenim procesorima zapravo su kompjuteri u ruci. Ali, koliko god voljeli svoje pametne telefone i koliko god oni korisnih funkcija obavljali, postoje situacije u kojima poželimo da imamo kod sebe i lap top.

"Casetop" pametni telefon  pretvara u laptop. Debeo je samo dva centimetra, s ekranom od 28 centimetara (11,1 inča), a koristi bilo koji operativni sistem koji se nalazi u pametnom telefonu.

Za povezivanje s tastaturom koristi blutut, za povezivanje s ekranom HDMI ili druge video izlaze, a kada je povezan s Casetopom, pametni telefon služi kao tačped.

"Casetop" sadrži i bateriju, tako da se baterija pametnog telefona neće brzo istrošiti ukoliko ga koristite kao laptop. Čak postoji i mogućnost punjenja putem USB-a.

Da bi ste mogli nabaviti "Casetop", morate sačekati da na Kikstarteru prikupe početni kapital od 300 hiljada dolara. Hoće li uspjeti znaće se početkom juna, kada im ističe kampanja.

Ako uspiju, uređaj bi trebao da košta 250 dolara.

(Tportal.hr)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније