Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

02. 04. 2016. 09:39   >>  09:30

TEHNIČKA GREŠKA

Ford povlači 38.000 kombija

Američki proizvođač automobila Ford povlači 38.000 kombija Tranzit u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) i Kanadi, zbog problema sa bočnim vazdušnim jastucima.

Opoziv se odnosi na kombije Tranzit proizvedene prošle i ove godine, prenosi Capital.ba.

Iz kompanije je saopšteno da su jastuci sa obje strane kombija možda savijeni nepravilno, zbog čega se neće otvoriti pod odgovarajućim uglom da bi zaštitili vozača ili putnike u slučaju nesreće.

Do sada nijesu prijavljene nikakve nesreće ili povrede povezane sa tim problemom. Dileri će ispitati vazdušne jastuke i popraviti ih ako bude bilo potrebe, bez naplaćivanja usluge. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније