Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

19. 05. 2013. 13:32   >>  13:51

"SOUNDHALO"

Kraj snimanju koncerata

Muzičari su odlučili da uz pomoć tehnologije „ukinu“ običaj fanova da cijeli koncert provedu sa rukom u vazduhu, trudeći se da naprave što kvalitetnije snimke mobilnim telefonima.

 

 

 Naime, britanski bend „Alt-J“ odlučio je da koristi aplikaciju „Soundhalo“, koja omogućava skidanje snimka u HD rezoluciji odmah nakon izvođenja pjesme na koncertu.

“Mislim da je ovo odlična stvar, uzevši u obzir i to da je cio koncert uživo strimovan na internetu. Drago mi je što su odabrali baš nas za test aplikacije, jer je to velika čast. Riječ je o jednoj od onih stvari za koje ne možete da povjerujete da još uvijek nisu bile smišljene”, izjavio je bubnjar benda Tom Grin. 

Još bendova, poput „Rolling Stones-a“, je zainteresovano za korišćenje te aplikacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније