Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

Objavio: B.V. [ Anadolija ]

17. 09. 2016. 13:42 >> 13:22
1

KALIFORNIJA

SAD: Čekali 25 sati da kupe iPhone 7

Nakon najave da će u prodaju biti pušten novi model Apple-ovog telefona iPhone7, ispred radnje u kalifornijskom gradu Palo Alto stotine kupaca je već dan ranije formiralo duge redove kako bi bili među prvim kupcima i korisnicima novog uređaja.

 

Apple-ovu radnju u pomenutom gradu otvorio je izvršni direktor (CEO) te kompanije Tim Kuk, a mušterije koje su duže od 25 sati čekali u redovima su aplauzom i ovacijama pozdravili dolazak prodavača i otvaranje radnje.

Temi Do je među prvima stala u red ispred radnje kako bi kupila novi iPhone7, a u izjavi za Agenciju Anadolija je kazala da je vrijedjelo čekati 25 sati u redu.

"Već 25 sati sam tu kako bih kupio iPhone7 Plus. Međutim, upravo sam saznao da tog modela još nema u prodaji. Bez obzira, i dalje ću čekati u nadi da će doći i taj model", kazao je kupac Dejvid Itan.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније