Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

Objavio: F.R.

25. 01. 2012. 23:59 >> 14:43

NOVA OPCIJA

Uskoro video uživo na Instagramu

Nakon uvođenja opcije "InstaStories" Instagram je odlučio da obraduje korisnike i uvede opciju lajv videa preko koje će korisnici moći da postave snimak do 60 minuta.

Ta opcija pokrenuta je u SAD-u u decembru prošle godine, a od naredne sedmice bit će dostupna korisnicima širom svijeta.

Da biste počeli sda snimate samo odaberete ikonu kamere koja se nalazi u gornjem lijevom uglu. Nakon toga će vam se na dnu ekrana pojaviti opcija "Live". Kada kliknete "Start Live Video" počinje snimanje videa koji može trajati do sat vremena.

Kada osoba koju pratite na Instagramu objavi snimak uživo na njenoj profilnoj fotografiji pojavit će se riječ "Live".

Iz Instagrama napominju da će nadogradnja biti dostupna korisnicima s ažuriranom aplikacijom i najnovijom verzijom.

Ranije ovog mjeseca Instagram je saopšto da 150 miliona ljudi svakodnevno koristi "Insta Stories" iako nije precizirano koliko korisnika aktivno koristi opciju "live".

Takođe su najavili da će početi da postavljaju oglase između priča.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније