Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

13. 06. 2013. 08:50 >> 08:54

OD SADA

VIDEO: I očevi znaju kako je majkama

Za svaku majku, pomjeranje bebe u stomaku je uzbudljiv trenutak, ali su očevi, sve do sada, bili uskraćeni za taj osjećaj.

 

Američki tim naučnika osmislio je novotariju koja će i budućim očevima omogućiti da osjete ono što je dosad bilo rezervisano samo za majke.

Riječ je o pojasu koji će očevima približiti to iskustvo, a proizvod je nastao u saradnji "Hagis-a" i agencije "Ogily & Mather Argentina". Nakon četiri mjeseca rada na njemu, pojas je napokon dovršen.

Zanimljivo je vidjeti reakcije dotad smirenih očeva koje je ovo, za njih potpuno novo iskustvo, toliko dirnulo da su se u jednom trenutku rasplakali.

U ovom se trenutku još uvijek ne zna hoće li ova novotarija krenuti u masovnu proizvodnju, ali sudeći po reakcijama očeva, lako je pretpostaviti da bi proizvod mogao naići na veliko interesovanje:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније