Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

Objavila: M.M.Lj. [ Večernji.hr ]

15. 05. 2017. 23:51 >> 23:24
4

FOTOGRAFIJA NASA-E

Na Mjesecu uočen tenk?

Objekat neobičnog oblika uočen je na fotografiji Mjeseca koju je objavila NASA, a stručnjaci za NLO tvrde da je riječ o vrhu vojnog tenka.

Ogromno vozilo koje se može uočiti na fotografiji koju je objavila Američka svemirska agencija analizirao je SecureTeam10, YouTube kanal koji istražuje tajne svemira.

Tajler Glokner iz Sekjur tima, koji ima gotovo milion pretplatnika kaže kako se objekat u obliku tenka nalazi između onoga što izgleda kao drevna ruševina.

“Vrlo je moguće da se radi samo o stijeni čudnog oblika, ali ja želim da to gledate na drugačiji način. Ima taj pravougaoni oblik i kada kažem da izgleda kao tenk, to je zato što kada pogledate tenk na zemlji iz ptičje perspektive, videćete da su vrlo slični“, pojašnjava Glokner.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније